Upcoming Events
Wald & Wiese - Vegetarische Haute Cuisine inspiriert von der Natur
21 Juni von 18 bis 22 Uhr
in Zürich
CHF 150 / person (incl. alkoholfreie Getränke)
Ein Abend voller exquisiter pflanzlicher Kreationen, bei dem Geschmack, Textur und Aromen zu einer harmonischen Komposition verschmelzen.
Diese kulinarische Reise zeigt, wie raffiniert, kreativ und geschmacklich tiefgründig pflanzliche Küche ist. Jedes Gericht ist eine Hommage an saisonale Zutaten, lokale Inspirationen und innovative Techniken der Gourmet-Küche.
Was erwartet dich?
🌿 Fine Dining auf pflanzlicher Basis – kreative und überraschende Geschmackskombinationen
🌿 Ein multisensorisches Erlebnis – Geschmack, Duft, Textur und Präsentation auf höchstem Niveau
🌿 Die Magie der Sommersonnenwende – eine Feier des Sommers, der Natur und der kulinarischen Kunst
🌿 Ein Überraschungsmenü – jede Speise erzählt ihre eigene, sorgfältig komponierte Geschichte
Das genaue Menü bleibt ein Geheimnis, aber eines ist sicher – dieses Dinner wird eine Hommage an Kreativität, Raffinesse und die pure Freude am Essen.
Reserviere deinen Platz und entdecke, wie außergewöhnlich pflanzliche Küche sein kann!
Late Summer Dinner
21 September 2024, 5pm
Chef Bartosz Bogacz will marvel you with a four course dinner made from seasonal ingredients sourced from nearby. You will be surprised what you can find in the Sihlwald and other places in and around Zurich.
Past Events
March 30th 2024 6pm
3-course dinner with wine pairing at FoodLab@BRIDGE
Europaallee 20, 8004 Zürich
Dinner CHF 119 | Wine Pairing CHF 50
Cooking Class
kreuterbar feat TailorVino
Cooking class at the FoodLab@BRIDGE with wine pairing by TailorVino.
Learn how to cook a three course meal with the guidance of Chef Bartosz Bogacz. He will share some of his secrets with the attendees: how to create a delicious yet simple hollandaise sauce, what’s the secret behind the secreto steak and how to prepare it.
At the end you will enjoy the dinner you will have prepared together, accompanied by wine chosen by our partner TailorVino.











July 14th 2024 6pm
full BBQ menu at Grillstelle Werdhölzli
Bändlistrasse 108, 8064 Zürich
BBQ Dinner CHF 119 / person
Summer BBQ
WIP Fine dining meets fine wine: kreuterbar x TailorVino
6-course dinner by Chef Bartosz Bogacz and wine pairing by TailorVino. Chef Bartosz Bogaczwill introduces you to Switzerland’s forgotten grains and vegetables. Have you heard of wild rye? And did you know you can make risotto out of it? Does “cima di rapa” ring a bell? A super tasty type of kale.
All to be discovered and enjoyed with perfectly paired glasses of wine offered by our partner TailorVino.









Urban Springtime
May 13th 2023 6pm
6-course dinner with wine pairing at Die Cuisine
8048 Zürich-Altstetten
Dinner CHF 119 | Wine Pairing CHF 50
Fine dining meets fine wine: kreuterbar x TailorVino
6-course dinner by Chef Bartosz Bogacz and wine pairing by TailorVino. Chef Bartosz Bogaczwill introduces you to Switzerland’s forgotten grains and vegetables. Have you heard of wild rye? And did you know you can make risotto out of it? Does “cima di rapa” ring a bell? A super tasty type of kale.
All to be discovered and enjoyed with perfectly paired glasses of wine offered by our partner TailorVino.








